Mobil NY

Hitta livsglädjen igen

Livet vi lever idag ställer orimliga krav på oss vilket gör att vi inte får ihop livspusslet. Det leder till att vi känner oss otillräckliga och det är lätt att tappa livglädjen och vision för sitt liv. 

Hur mycket vi än presterar lever vi ändå aldrig upp till livets högt ställda förväntningar. Veckor fulltecknade med arbete och träning samt aktivt socialt liv är ingen garanti för ett lyckligt liv.

Genom samtalsterapi och coachande frågeställningar vill jag hjälpa dig till ökad självkänsla och större självinsikt. Därmed får du perspektiv och distans till ekorrhjulet, och kan ställa dig själv frågan – Vad vill jag med mitt liv?

På så sätt släppa vissa föreställningar och se på dina tillkortakommande med större acceptans, självdistans och empati.

I samtalsterapin använder jag mig av kreativa, visualiserande terapeutiska arbetsmetoder och coachande frågeställningar. Det gör att vi tillsammans kan se vad vi behöver prata om och arbeta med. Du blir medveten om ditt nuvarande livsmönster och hur din historia påverkar hur du lever ditt liv och de olika val du gör.

När du hittar nya sätt att förhålla dig till dig själv och när insikten om att grunden för mitt liv inte är prestation. Det räcker att vara good enough och då blir livet så mycket lättare och roligare att leva.

Välkommen att höra av dig >

Samtalsterapi med Diplomerad Samtalsterapeut i Helsingborg

Pris samtalsterapi 60 min  790 kr
Studentrabatt 30 %. 

Betalsätt
Kontant, swisch 0702944132 eller faktura vid minst 5 förbokade samtal. 

Jag har tystnadsplikt och integritetspolicy. 

Välkommen till mig!

Ulrika Ottey
Samtalsterapeut, Diplomerad Livscoach, Psykosyntesterapeut och 
Beteendevetare i Helsingborg.